Specificul activitatii si componenta echipei s-au modificat sensibil iar serviciile prestate au fost directionate in special catre domeniul geofizicii aplicate. Echipamentele geofizice achizitionate in acest timp permit desfasurarea masuratorilor cu un personal extrem de redus (1-2 persoane) si de aici preturile fara concurenta pe care le practicam. Pentru lucrari mai complexe apelam la colaboratori a caror competenta profesionala este indiscutabila.
             Abilitatile noastre sunt rezultatul unei experiente indelungate care, in cei peste 30 ani de activitate, a a cuprins urmatoarele domenii principale :
- prospectiune si explorare pentru minereuri metalice si nemetalice (auro-argentifere si polimetalice, roci utile, ape subterane), in principal cu metode electrice ;
- prospectiune si explorare pentru hidrocarburi si ape termale, cu metode electromagnetice (AMT, MT, CSAMT, TDEM);
- geofizica de sonda - investigatii geofizice complexe in principal pentru sonde de explorare si exploatare a hidrocarburilor;
- geofizica de suprafata (geotehnica, inginerie geologica si geofizica, arheologie, hidrogeologie, geofizica ambientala etc)
 
 
 

Contact

S.C. GEOMATHICS ONE S.R.L.
str. Buzesti nr.61, bl.A6. ap.29, Bucuresti
Tel: +40 745 182 711
Email: office@geomathics-one.ro